Чим закінчилось перебування авто на штрафмайданчику: водій був у шоці

У Харкові прямо на поліцейському майданчику пограбували машину. Як злодії потрапили на закриту територію, копи пояснити не можуть. Подробиці у сюжеті програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути відео можна за посиланням.

Машина Андрія зберігається на території Московського відділу поліції у Харкові. Кілька днів тому водій прийшов на штафмайданчик забрати своє авто та побачене його шокувало.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

«Машина була повністю розграбована. Пропав магнітофон, регістратор, все, що було у багажнику, запаска, акумулятор», – розповідає власник.

За словами слідчого, який розслідує ДТП, перед доставкою до відділу машину перевірили та опечатали. Тому розбиратися у ситуації мають працівники поліцейського майданчику. Проте тут свою відповідальність заперечують.

Власник Mitsubishi вже звернувся зі скаргою до начальника відділу поліції і має намір піти до суду. Андрій оцінює збитки у вісім тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Український ведучий позбувся авто посеред білого дня, довелося платити "викуп": "Подзвонив з криками"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Рада додушить українців драконівськими штрафами: "Від 8 000 тисяч"

Також «Знай.uа» писав, що Евакуація авто на штрафмайданчик - незаконна? Водіям вказали на "дірку" в законі