Сьогодні, 10 грудня, близько 10 ранку в Харкові на станції метро "Академіка Барабашова" чоловік впав на рейки. Рух поїздів зупинили.

Про це повідомили в пресслужбі Харківського метрополітену, передає МГ "Об'єктив".

Повідомляється, що харків'янин стрибнув під поїзд, що прибував на станцію. З контактної рейки зняли напругу, працівники метрополітену оперативно вивели пасажирів зі складу на платформу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами директора Харківського Центру екстреної медицини Віктора Забашти чоловік хотів накласти на себе руки.

"Зараз на місці в кімнаті поліції з чоловіком працюють наші медики. Поліцейські викликали швидку допомогу для того, щоб перевірити його психічний стан. Наскільки, мені відомо, у нього серйозних травм немає. Причина, навіщо він це зробив, поки що невідома. Медики це з'ясовують", - сказав Забашта.

За інформацією пресслужби метрополітену, НП сталася сьогодні, 10 грудня, о 9:52 на станції "Академіка Барабашова". Рух поїздів було відновлено о 9:57.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові дівчина кинулася під потяг і паралізувала метро, перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром потяг зійшов з рейок, пасажири "Інтерсіті" посивіли від страху -" за мить до…"

Також «Знай.иа " писав, що На київському вокзалі "втомлені" перила впали прямо на рейки: "за крок від катастрофи"