Депутати Харківської міськради затвердили надбавки до зарплати Кернеса.

Проект рішення "Про умови оплати праці Харківського міського голови" затвердили на першій сесії міськради. Згідно з проектом рішення, під час третього терміну на посаді мера Харкова Кернес буде отримувати надбавки за ранг, вислугу і секретність. Йому також покладена 5%-ва надбавка за науковий ступінь.

Крім цього, депутати міськради передбачили особливу доплату за "виконання особливо важливої роботи", яка дорівнює цілій зарплаті з перерахованими надбавками.

Також Кернес має право на отримання матдопомоги на вирішення соціально побутових питань та матеріальну допомогу на оздоровлення під час відпустки. Розмір даної виплати мера буде, як повноцінна зарплата.

При цьому всьому градоначальник може отримувати щомісячну премію в розмірі 175%.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Геннадій Кернес / скріншот з відео
Геннадій Кернес / скріншот з відео

За словами директора Департаменту бюджету і фінансів Тетяни Таукешевої, за другий ранг міський голова отримуватиме щомісячну доплату в 800 гривень, за вислугу згідно стажу роботи — 20% від окладу.

67 депутатів підтримали це рішення, 12 - утрималися.

Нагадаємо, лікарі німецької клініки "Шаріте" все ще не називають дату повернення мера Харкова, але Кернес хоче повернуться додому до Нового року.

Про це заявив друг і бізнесмен Геннадія Кернеса Павло Фукс.

"Він рветься додому, каже - " Мені все одно, що буде". Лікарі не те, що не рекомендують – не відпускають. А він все одно кричить - "Хочу додому". Зараз йому дають антибіотик спеціальний”, - заявив Павло Фукс.

Також бізнесмен спростував всі чутки про те, що у Геннадія Адольфовича був інсульт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Секретарем Харківської міськради став заступник голови Кернеса Терехов

Як повідомляє портал «Знай.иа» Звільнений губернатор Харківщини Кучер отримав мандат від Кернеса

Також «Знай.иа " писав, що Київська влада порушила домовленості з харківськими політиками щодо виборів до місцевої облради