Бути суперзіркою-поза всяким сумнівом, це дуже престижно і прибутково. Але також слава - це велике моральне навантаження і серйозний стрес, відпочити від якого представляється можливість тільки вдома, в теплій родині, де тебе сприймають не як блискучу картинку з екрану, а як рідну людину.

У колі сім'ї традиційно відзначає свій новий рік співачка Світлана Лобода. Так, мама виконавиці опублікувала в своєму Instagram знімки, як їх велика сім'я збиралася вся разом проводжати 2018 і 2019 роки. Наталія Лобода пообіцяла, що вони і в цьому році що-небудь придумають.

Примітно, що на сімейних знімках Світлана виглядає такою простою, справжньою і щасливою без гламурних образів і тонни сценічного гриму, що на ці фото хочеться дивитися невідривно. І звичайно, на фотографіях присутній головний персонаж, без якого неможливе повноцінне новорічне свято — Дід Мороз. Наталія Лобода не стала розкривати, кому дісталася ця роль, залишивши за фоловерами право здогадатися про це самим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще