У Харківському регіоні за минулу добу в "швидку" з позначкою "переохолодження" надійшло п'ять викликів.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Похолодання утримається на Харківщині ще до кінця тижня, тож Центр ЕМД та МК вкотре закликає мешканців області бути обережними та не переохолоджуватись, стежити за прогнозом погоди та одягатись, відповідно до температурного режиму",- йдеться в повідомленні.

Також медики просять дотримуватися правил безпеки в морозну погоду.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, медики швидкої допомоги врятували 41-річного харків'янина, який пережив клінічну смерть.

Повідомляється, що виклик на службу "103" надійшов вчора, 7 грудня близько 12:28. Чоловік отруївся неуточненими лікарськими засобами та медикаментами.

Бригада медиків була на місці виклику через п'ять хвилин. Чоловік перебував майже без свідомості. Через кілька хвилин після огляду його серце зупинилося, була констатована клінічна смерть.

"Бригада відразу почала проведення реанімаційних заходів. Завдяки злагодженим діям медичних працівників центру, серцево-легеневу діяльність хворого вдалося відновити і госпіталізувати його до лікувального закладу", - розповіли в центрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський медик назвав головні труднощі в боротьбі з пандемією: "40 осіб замість 12"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Також «Знай.иа " писав, що Харківські герої в халатах "воскресили" дитину після клінічної смерті: "ось так і сивіють медики"