Відома російська акторка, телеведуча і режисерка Рената Литвинова у понеділок, 7 грудня, розповіла, що заразилася коронавірусною інфекцією під час зйомок.

Читайте Знай в Google News!

Про це 53-річна знаменитість повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Про зараження Литвинова дізналася відразу після того, як був завершений "монтаж розмови з акторами, вчителями, лікарями" і навіть з її мамою. Вони говорили про те, як важливо берегти один одного.

"Ледь завершивши монтаж розмови з акторами, вчителями, лікарями, навіть з моєю мамою - як важливо берегти один одного - я одразу захворіла на ковід і тепер боюся ще більше за всіх наших вікових рідних - за свою маму, за мам і тат своїх дорослих друзів, за найбільш безпорадних..." - поділилася Рената.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

скріншот

Раніше акторка заявила, що її подруга, співачка Земфіра заразилася Covid-19, але вже почуває себе добре і "передає всім привіт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Рената Литвинова показала доньку-красуню: переплюнула Анну Заворотнюк і Волочкову-молодшу.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Злата Огневич захворіла на коронавірус. Хвороба у артистки почалася зі звичайного болю в горлі і ознак застуди.

Також портал Знай.uа писав, що ведуча "1+1" і учасниця "Танців з зірками" Барбір бореться з коронавірусом: "Боляче навіть спати".