Не знаєте, чим здивувати гостей за святковою вечерею? Візьміть на замітку перевірений рецепт закусочного торта.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦікавий цей
Інгредієнти:
- слабосолона червона риба-300 г,
- рис-300 г,
- свіжі огірки - 2 шт.,
- велика морква - 1 шт.,
- яйця-4 шт.,
- велика фіолетова цибулина,
- пучок зеленої цибулі,
- пучок кропу,
- васабі,
- майонез.
Приготування:
ᅠ
Для приготування заправки до салату, якої потрібно промащувати шари, змішайте майонез з васабі. Відваріть рис таким же способом, як для суші: промити рис, залити водою (на 1 частину рису півтори частини води), поставити на вогонь, щоб википіла вода (це займе близько 7 хвилин). Зменшити вогонь до мінімуму і варимо ще 15 хвилин. Потім знімаємо з плити і даємо настоятися близько пів години.
Відварити моркву і яйця. Нарізати невеликими шматочками рибу, огірки кубиками, дрібно нашаткувати цибулю. Подрібнити зелень. Відварену моркву і яйця натріть на тертці. Змішайте яйця з зеленою цибулею і заправте заправкою з васабі і майонезу. Тепер укладайте салат шарами, змащуючи їх соусом. Даємо салату постояти в холодильнику близько двох годин і подаємо на стіл.
Збираємо салат:
- 1-й шар - рис, його необхідно промазати заправкою.
- 2-й шар - риба.
- 3 - й шар - кріп.
- 4-й шар - фіолетовий лук
- 5-й шар - огірок, а зверху майонез з васабі.
- 6-й шар - яйця з цибулею.
- 7-й шар - морква, промазуємо заправкою.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Ніжний тортик з курячої печінки-ідеальна закуска для душевних посиденьок
Як повідомляє портал «Знай.иа» Грузинський салат з печінкою і овочами для справжніх джигітів-готуй, їж , люби
Також «Знай.иа " писав, що Правильний рецепт мімози: три варіанти улюбленого новорічного салату