У Харкові вночі з 5 на 6 грудня загорівся цех швейної фабрики. Про це повідомили в ДСНС області.

Як повідомляється, повідомлення про загоряння на вулиці Фонвізіна, 18, рятувальники отримали близько 01:17.

Прибувши на місце події, пожежники виявили, що вогонь охопив приміщення швейного цеху. Загальна площа пожежі на той момент становила вже майже 250 квадратних метрів. Через сильне задимлення боротися із загорянням було набагато складніше.

Тверезо оцінивши ситуацію, керівництво групи прийняло рішення викликати на місце пожежі додаткові сили. Через 15 хвилин загоряння вдалося локалізувати, проте ліквідувати пожежу повністю не можуть вже більше 11 годин.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

На місці надзвичайної події працюють вісім автоцистерн і близько півсотні рятувальників.

Нагадаємо, раніше Багатодітна родина зі Львівщини залишилася без даху над головою: "Яринка дзвонить і кричить: "ми горимо!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Сім'я українців згоріла в пекельній пожежі, ридає все село: "діти стали янголятами"

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі пожежа вигнав сім'ю на вулицю серед ночі і залишив без даху над головою: "вибігли роздягненими і босоніж"