У Харківській області на кордоні з Російською Федерацією службовий пес пронюхав у хурмі заборонені речовини, які намагався непомічено провезти водій.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба Слобожанської митниці Держмитслужби в Facebook.

Повідомляється, що на контрольно-пропускному пункті "Гоптівка", що знаходиться на кордоні України з Російською Федерацією, службовий пес Філ, на прізвисько Ведмідь, виявив заборонені речовини, які перевозив водій.

Відомо, що Філ, разом з іншими собаками Держприкордонслужби, здійснював контроль кабіни тягача з напівпричепом, який перевозив 21 тонну хурми. Вантажівка прямувала в Україну з боку Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Заборонені речовини / фото: Facebook
Заборонені речовини / фото: Facebook

Машина з хурмою заїхала в зону митного контролю пункту пропуску "Гоптівка". Під час митного огляду в кабіні водія, у важкодоступному місці конструктивної порожнини – в тій частині, де розташований автохолодильник, – завдяки гострому нюху чотириногих помічників і був виявлений поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору загальною вагою 8,18 грама.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у МВС жорстко відповіли на фейк ФСБ про "втікачів українців".

Як повідомляв портал Знай.иа, у селі Костилівка Рахівського району (Закарпатська область), поліцейський патруль зупинив КАМАЗ з повним дерева причепом.

Також Знай.иа писав, що на прикордонників скоїли зухвалий напад під час патрулювання.