У Харкові на вулиці 23 серпня в одному з під'їздів стався потоп.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Х.Х".

На відеозаписі можна помітити, як з верхніх поверхів вода заливає під'їзд. Також харків'яни поскаржилися, що води в їхньому будинку не було з 8 по 26 листопада. Після починаючи з 30 листопада і до вечора 2 грудня води знову відключили.

"23 Серпня 59 дякує водоканалу, що дали нам воду - було б здорово якщо вона була в кранах. Для довідочки води не було з 8 по 26 листопада, далі тільки вдень до 29 листопада. З 30 листопада по вечір 2 грудня теж на*уй вимкнули. І окреме спасибі нашому солнцеликому меру за парки і Саржин Яр з якого ми можемо принести додому води",- йдеться в повідомленні до відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Води немає через постійні поломки насоса на підстанції, який ще Сталіна бачив. Ніхто його міняти не збирається. У нас в підвалі будинку поставили міні версію такого ж насоса. Холодну воду качає. Зі своєю гарячою водою пішли б вони н**й. Як тільки включать її все починає ламатися, і холодна вода в тому числі. Включать на пів дня-щось потече, відключають на два тижні і чешуть ж**у біля труб розкопаних", - розповіла аналогічну історію в коментарях Євгенія.

"Ви воду просили ? Просили !Ось вам вода", " у вас там свій дощ. Садіть гриби в земельку", " звідки вода в під'їзді?? Це з квартири ллє?"," І мова про холодну воду! Про гарячу ніхто і не мріє", "За кого голосували....", "Потім грибок зі стін сошкрібати", " будинок замироточив дізнавшись про те, що солнцеликий повертається в свою обитель!",- коментували побачене харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Квартири дніпрян перетворилися на Ніагарський водоспад, замішані комунальники Філатова: "дочекалися опалення"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У квартирах франківчан "заплакали" розетки, затопило все: "крайніх немає"

Також «Знай.иа " писав, що Запорожці плавають у під'їздах, поки мер Буряк обіцяє полагодити ливневки