У Харкові з 1 січня 2021 року підвищується тарифи на кабельному телебаченні у провайдера Triolan.

Першим змінить тариф провайдер "Triolan" - з 1 січня 2021 року (всі формати - аналогове, цифрове та IPTV).

Новий тариф обійдеться в 120 гривень за 30 днів і 124 гривні за 31 день. Про це повідомили в "Triolan", передає KHARKIV Today .

Діюча ціна на кабельне телебачення від Triolan коштує 96 гривень за 30 днів. Це означає, що тариф подорожчає на 24 гривні. На даному етапі абоненти платять 3,20 гривні на день, після подорожчання - 4 гривні за день.

Нагадаємо, оператори компанії Тріолан розділили особовий рахунок на дві половини в якому одна відповідає за оплату Інтернету, а друга відповідає за оплату кабельного ТБ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Оплатити кабельне телебачення від Тріолан можна двома способами, або через термінали поповнення рахунку, або ж онлайн сидячи вдома або ж на робочому місці.

Телевізор, канали, фото: Pixabay
Телевізор, канали, фото: Pixabay

Наприклад у провайдера "Воля" теж доступний один базовий пакет на кабельне телебачення - 145 гривень за 70 каналів. Подорожчання тарифів поки не планується.

"Поки цієї інформації немає (прим. - про подорожчання), але зазвичай приходить заздалегідь, значить, не буде ніяких змін", - повідомили в колл-центрі "Волі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як вибрати телевізор для ігрової консолі або ПК

Як повідомляє портал «Знай.иа» До 16 березня в Україні запустять безкоштовні версії заблокованих телеканалів

Також «Знай.иа " писав, що Залишилися без супутникового і кабельного-люди масово прощаються з телебаченням