Харків планує витратити 62 мільйони на прибирання територій зеленого господарства.

Про це стало відомо з порталу публічних закупівель ProZorro, 1 грудня.

Департамент комунального господарства Харківської міськради оголосив тендер на 62 мільйони гривень. За ці гроші підрядник повинен буде підмітати на вулицях, парках і скверах міста прилеглих до міських зелених насаджень.

Вартість одного дня прибирання територій із зеленими насадженнями обійдеться бюджету міста майже в 170 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У тендері зазначено що до кінця 2021 року підрядник повинен буде здійснювати прибирання 235 об'єктів: у Шевченківському районі — 55, у Київському — 39, у Слобідському — 13, у Холодногірському — 30, у Московському та Новобаварському — по 18, в Індустріальному — 14, у Немишлянському — 19 та в Основ'янському — 29.

Кінцевий термін подання пропозицій закінчується 4 січня 2021 року.

парк Перемоги в Харкові, скріншот з відео
парк Перемоги в Харкові, скріншот з відео

Нагадаємо, у Харкові парк Горького витратить 1,5 мільйона на прибирання снігу. Відповідний тендер з'явився на сайті публічних закупівель Prozorro, 17 листопада.

Комунальне підприємство " Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького " витратить 1 500 000 гривень на послуги з вивезення снігу.

У вартість послуг включені всі необхідні для прибирання снігу матеріали, інструменти, інвентар та спецодяг. Підрядник повинен буде відпрацювати 2 016 годин і забезпечити достатню кількість працівників і спецтехніки для розчищення снігу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворий Кернес витратить пів мільйона харків'ян

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес прокатає дружків за 2 мільйони, поки харків'яни сивіють над мінімалками

Також «Знай.иа " писав, що Кернес спустить на будинок нерухомості ще 74 мільйони