У Харкові днями почне сильно холоднішати.

Про це передає Гідрометцентр.

Завтра, 4 грудня у Харкові буде похмуро, можливий мокрий сніг. Вдень температура повітря вночі буде 0 - мінус 5 градусів, вдень -3 , + 2 градуси.

В суботу, 5 грудня, буде хмарно. Вночі - до 7 градусів морозу, вдень - мінус 4 - плюс 1 градус. На дорогах - ожеледиця.

В неділю, 6 грудня, буде хмарно. Вночі - до мінус 10, вдень - мінус 5 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В понеділок, 7 грудня, вночі стовпчик термометра опуститься до -11 градусів, вдень - близько - 5.

Погода взимку, скріншот: YouTube
Погода взимку, скріншот: YouTube

Експерти обіцяють українцям м'який грудень, де буде і сонце, і мінусова температура. Про це стало відомо завдяки повідомленню співробітника Харківського регіонального центру гідрометеорології Ігоря Кибальчича в соцмережі Фейсбук.

"Враховуючи останні розрахунки прогностичних моделей, в грудні очікується суттєва перебудова атмосферної циркуляції в Атлантико-Європейському секторі, в тому числі і над Україною. Внаслідок посилення холодного Сибірського антициклону і його розростання по території, відбудеться поступове зниження температури на більшій частині України, а особливо в східних областях, де перший календарний місяць зими найімовірніше стане по-справжньому зимовим з середньомісячною температурою нижче норми на 1 - 3 °С. В західних областях навпаки - за рахунок переважання південних і південно-східних потоків, буде відбуватися винос тепла з Балканського півострова, тому температурний фон в регіоні буде на 1 - 3 °C вище кліматичних показників",- повідомив експерт.

Публікація Ігоря Кибальчича, скріншот: Facebook
Публікація Ігоря Кибальчича, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карпати скували люті морози зі снігом, рятувальники б'ють на сполох: "нічого не видно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода на перший тиждень зими закрутить голови українців: завершальний акорд осені буде потужним

Також «Знай.иа " писав, що Погода на 3 грудня перетворить Україну на ковзанку-синоптики благають бути обережнішими