У Херсоні 20 листопада зник 22-річний Дмитро Капустін. Його пошуки не зупиняються близько двох тижнів. Останній раз зниклого бачили в Шевченківському парку вночі 21 листопада.
Правоохоронцями була перевірена версія крадіжки групою підлітків мобільного телефону та документів зниклого. Телефон хлопця був знайдений в ломбарді, компанія неповнолітніх встановлена і опитана c залученням поліграфа. Версія про причетність підлітків не підтвердилася.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Розшук c допомогою службових собак, a також пошуковими групами поліції і волонтерів поки результатів не приніс. До пошуків Дмитра вже підключили рятувальників, які прочісують дно річки Дніпро.
Також поліцейські надіслали орієнтування на розшук хлопця по всіх областях країни. Зараз перевіряється версія, що схожого хлопця бачили в місті Харків.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

До пошуків приєдналися і звичайні жителі Херсона - волонтерські групи продовжують прочісувати місто. Так, черговий збір бажаючих допомогти в пошуках Дмитра Капустіна оголошено на сьогодні - 3 грудня.

У соцмережі з'явилася інформація, що схожого на Дмитра хлопця бачили на Харківському автовокзалі, там також знайшлися не байдужі люди, які намагаються "наступити на слід" зниклого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові зник темноволосий хлопчина з добрими очима-вискочив у магазин і слід прохолов

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом зник юний Бунтар у червоній куртці: мати не знаходить собі місця

Також «Знай.иа " писав, що У Києві зник юний курсант військового ліцею, батьки благають про допомогу