У харківській маршрутці пенсіонера затиснуло дверима, а водій став у цей момент їхати.

Про неприємний інцидент повідомила Олена Алексєєнко в групі "Паблік Харьковъ" у Фейсбуці.

Як розповіла дівчина, пенсіонер хотів зайти в громадський транспорт, але водій різко закрив двері і рушив з місця. Дідусь впав, і не міг встати, оскільки ледве пересувається.

"Сьогодні чоловік пенсіонер хотів сісти в автобус 119, але водій став різко закривати двері і їхати, пенсіонера задав дверима і рушив, пенсіонер впав і не міг навіть встати, оскільки ледве ходить", - написала Олена в пості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

" Навіщо старого ображати.даремно злість зганяти", " Водії ще й знущаються. Біжиш до автобуса, він стоїть чекає, а потім перед носом двері закриває", " Бідні пенсіонери!!Не у всіх же високі пенсії.Чому вони не можуть користуватися пільгами, які їм покладені? Водії, будьте людьми!! І не забувайте про бумеранг!", " Виродки навколо", " М*рзота дід воював за нього", " Таку падаль потрібно відстрілювати, це ж як треба було виховувати цю м*рзота, яка не поважає старих!?? Навіщо їм матері життя давали, потрібно було ще в утробі задавити", - обурюються в коментарях харків'яни.

Нагадавши, у Дніпрі жінка розбила собі голову в салоні маршрутки. Водій рідко пригальмував.

Повідомляється, що пасажирка маршрутного таксі №9 впала і отримала травму голови через різке гальмування водія. Стався даний випадок на житловому масиві Червоний Камінь.

Маршрутка проїжджала поруч з Трохимівським ринком, і раптом, її підрізав легковий автомобіль. Водій розповідає, що він був змушений різко зупинити, щоб запобігти ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі пенсіонерки увірвалися в переповнену маршрутку: "пільговики, нам можна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську бидло-маршрутник накинувся на беззахисного пенсіонера: "витягнув з автобуса і почав бити"

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса: "ти тут зайва!"