У Харкові колектори намагаються вижити з квартири багатодітну сім'ю.

Про це стало відомо з сюжету "Вікна" на СТБ.

Повідомляється, що харків'янина Андрія Кур'яновича буквально вигнали з квартири двоє чоловіків спортивної зовнішності. Вони заявилися з нібито документами на житло, а їх головним аргументом стала фраза: "Треба було вчасно віддавати кредит".

Як виявилося, то в 2007 році Андрій дійсно взяв кредит на розвиток меблевого бізнесу, а квартиру поставив у заставу, і за сьогоднішнім курсом винен банку 240 тисяч гривень. А борг харків'янин не віддає тому, що не знає кому.

Чоловіки, які прийшли виганяти сім'ю з "документами на квартиру" заявили, що житлоплоща була продана на торгах і тепер вони її законні власники.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловіка вигнали на вулицю в домашньому одязі, а вдома в "заручниках" його чекає дружина і п'ятеро малолітніх дітей.

За словами адвокатів, такі радикальні заходи виселення є незаконними. Продаж квартири повинен здійснюватися тільки через суд. А нові господарі повинні виселяти старих власників у присутності виконавчої служби.

Мало того, під час карантину уряд ввів мораторій на виселення.

Поліція розводить руками - мовляв подібні конфлікти повинні вирішуватися через суд, і вони не в праві щось робити.

Як триває і триватиме історія з виселенням багатодітної сім'ї, можна спостерігати на сторінці матері сімейства Анни Кур'янович. Жінка активно ділиться новою інформацією з приводу їх складної життєвої ситуації:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді колектори вибивають з городян неіснуючі борги: "телефонують з в'язниці"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Як позбутися від настирливих колекторів і не платити чужий кредит: Поради адвоката

Також «Знай.иа " писав, що У місті Зеленського чиновники "перевзулися" в колекторів-вибивали борги, яких немає