Як повідомлялося раніше, сьогодні ТВК більшістю голосів призначивши перше засідання сесії Харківської обласної ради на 11 грудня 2020 р.

Масельський так прокоментував цей факт: "Можна тільки вітати прийняте рішення. Дата обрана таким чином, що, з одного боку, ми почнемо роботу без зволікань, а, з іншого, є час для підготовки в нормальному режимі. У тому числі і в плані організації міжпартійного співробітництва».

Раніше політик вже виступати за те, щоб розпочати роботу оновленої Харківської облради в стислі терміни.

"Чим швидше почнеться перша сесія Харківської обласної ради, тим якіснішим буде бюджет регіону на 2021 рік, і тим краще працюватиме соціальна інфраструктура. У обласних депутатів серйозний набір завдань, які треба оперативно вирішувати. Потрібно приймати бюджет, затверджувати цільові програми, від яких залежить стабільна робота соціальної сфери - в тому числі зарплати вчителів, лікарів, які перебувають на передовій боротьби з пандемією", - заявив вчора Масельський.

За інформацією ЗМІ, саме Степан Масельський уповноважений Блоком Кернеса "Успішний Харків" вести переговори про співпрацю з усіма політсилами, представленими в Харківській облраді. "Мені довірили вести переговори від імені нашої фракції з нашими колегами. І я докладаю всіх зусиль, щоб забезпечити стабільну і конструктивну роботу облради з першого ж дня».

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відповідно до рішення тервиборчкому перша сесія Харківської обласної Ради VIII скликання розпочнеться о 10.00 11 грудня. На ній розглядатимуться організаційні питання, включаючи обрання керівництва облради.

Степан Масельський раніше вже працював у складі керівництва Харківщини. Обіймав посаду віце-губернатора при Євгенії Кушнарьові, а після переходу Кушнарьова на роботу в облраду протягом декількох місяців керував регіоном як наймолодший на той час в Україні губернатор. Харків'янам відомий так само як племінник одного з 100 знаменитих харків'ян - Олександра Масельського, який став першим головою ХОДА після здобуття Україною незалежності.