У Шевченківському районі Харкова проведуть ремонтні роботи на тепломагістралі. А це означає, що харків'ян чекає чергове масштабне відключення гарячої води і тепла.

Про це повідомили в пресслужбі "Харківських теплових мережах".

Ремонтні роботи триватимуть до пізнього вечора 3 грудня.

У зв'язку з ремонтними роботами з 8:00 до 22:00 3 грудня буде відключено опалення в 226 житлових будинках, одній лікувальному закладі, шести дитячих комбінатах і 11 школах.

Без гарячої води доведеться обходитися мешканцям 163 будинків і учням восьми шкіл і одному навчальному закладу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Відключення торкнуться проспекту Науки, вулиць Дерев'янка, Балакірєва та Отакара Яроша і 23 Серпня.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Нагадаємо, тижнем раніше через аварію довелося померзнути жителям Салтівки. Всього без опалення та гарячої води залишилися 26 житлових будинків, два дитячих садки і будівлі восьми відомств. Відключення пройшли на проспекті Тракторобудівників, вулицях Гвардійців-Широнінців та Героїв праці. У КП "Харківські теплові мережі" стверджували, що ремонт триватиме добу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Борщагівка мерзне без опалення, люди вийшли на вулицю: "тут тепліше"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі школярі мерзнуть на уроках, батьки поставили Філатову жорсткий ультиматум

Також «Знай.иа " писав, що 7 міфів про опалення в зимовий сезон: "прикрутити" батарею, штори для економії і багато іншого