Солістка групи "KAZKA" Олександра Заріцька побувала у Харкові та здала плазму крові для онкохворих дітей.

Про це повідомили у фармацевтичній компанії "Biopharma Plasma Харків", де й відбувався забір матеріалу.

Компанія спеціалізується на виробництві препаратів, основою яких є донорська кров. Завдяки донорам-волонтерам діти з онкозахворюваннями, що перебувають на лікуванні в Харківській обласній дитячій клінічній лікарні, можуть отримати безкоштовні препарати.

Співачка зазначила, що публічні люди покликані не лише творити і ділитися своєю творчістю, але й ставати прикладом для інших, здійснюючи дійсно важливі вчинки.

Фото: Biopharma Plasma
Фото: Biopharma Plasma

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: Biopharma Plasma
Фото: Biopharma Plasma

"Я вірю в карму, в те, що все закономірне. Якщо одній людині Всесвіт дав можливості бути донором, а для іншої це життєва необхідність, то це потрібно робити. І добро за добро обов’язково повернеться бумерангом", - вважає Заріцька.

Вона додала, що є багато людей, які вважають донорство болючим чи небезпечним.

"Це не так! Це під силу абсолютно кожній здоровій людині! А відчуття причетності до чогось великого, нереальні! Це круто!!!", - поділилася враженнями від донорства виконавиця.

Нагадаємо, пампушка з групи Kazka Зарицька вперше засвітилася з чоловіком і нарвалася на критику.

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Kazka Олександра Зарицька перебралася жити в ліс: "Для мене це такий кайф".

Також портал Знай.uа писав, що гурт Kazka випустив новий кліп на пісню "Мало", знятий в антуражі банкетного залу, який немов "машина часу" зберігає в собі застарілі традиції та звичаї.