Стало відомо про те, що в Харкові обстріляли трамвай, в якому були люди. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Харкові на території Олексіївського житлового масиву невідомі обстріляли трамвай. Стався інцидент у п'ятницю, 27 листопада, пізно ввечері.

Кулі пробили чотири скла вагона, а салон в цей момент був заповнений людьми, які, могли постраждати від осколків і куль. Але, на щастя, все закінчилося благополучно, і пасажири залишилися цілі.

Трамвай, фото: скріншот з відео
Трамвай, фото: скріншот з відео

На місце відразу ж викликали медиків, а також співробітників правоохоронних органів. Їм належить з'ясувати всі обставини даної трагедії. Хто саме стріляв, встановити буде досить складно, однак, патрульні пообіцяли докласти всіх зусиль, щоб знайти зловмисника, і покарати його.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Харкові загорівся трамвай разом з людьми. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Харкові на ходу загорівся трамвай разом з пасажирами. Новина про це з'явилася в соціальних мережах.

Стався даний інцидент на вулиці Тракторобудівників. Там був помічений вогонь на даху самого трамвая. Через загоряння люди почали поспіхом залишати транспорт.

Нагадаємо, раніше Склад боєприпасів злетів у повітря, евакуюють 10 населених пунктів

Як повідомляє портал Знай На Луганщині закрили пропускний пункт через пожежі: ворожі обстріли перешкоджають ЗСУ ліквідувати вогонь

Також Знай писав, що Луганськ палає під обстрілами шакалів Путіна, є загиблі