У п'ятницю, 27 листопада 2020 року, найбільша фракція Харківської обласної ради «Блок Кернеса-успішний Харків» висунула кандидатів на пости голови облради та його заступника.

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на Telegram-канал " Резидент».

В ході зборів депутатів фракції "Блок Кернеса-успішний Харків", що отримала за результатами виборів 46 з 120 мандатів, затверджені кандидатури на ключові керівні пости облради. "Блок Кернеса-успішний Харків" визначив кандидатом на голову обласної ради Сергія Чернова, досвідченого місцевого політика, який вже обіймав цю посаду. А його заступником-Степана Масельського, який теж попрацював у регіоні на виборних посадах районного та обласного рівня. Керувати безпосередньо фракцією "блоку Кернеса-успішний Харків" в облраді буде Кирило Кернес, син обраного мера Харкова Геннадія Кернеса»,- повідомляє Telegram-канал.

За інформацією цього джерела « "Блок Кернеса-успішний Харків" починає переговори про співпрацю з іншими політичними силами, що пройшли в облраду. Координувати переговорний процес буде Степан Масельський, якого в регіоні вважають поряд з Сергієм Черновим професійною і досить нейтральною фігурою.

Як відомо, за підсумками місцевих виборів 2020 року до Харківської обласної ради пройшли 46 представників від «Блоку Кернеса – успішний Харків», 29 - від ОПЗЖ, по 17 депутатів від «Слуги народу» і Блоку Світличної «Разом», 11 - від «європейської солідарності».

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше 24 листопада 2020 р.Президент підписав Указ про звільнення губернатора Харківщини Олексія Кучера, який з листопада минулого року так і не зміг знайти спільну мову з місцевим істеблішментом і налагодити роботу. 25 листопада 2020 р., Кабмін погодив його відставку і підтримав пропозицію глави держави про призначення новим губернатором нинішнього керівника апарату Дніпровської ОДА 47-річної Айни Тимчук. А Олексій Кучер того ж дня подав до територіальної виборчої комісії заяву з проханням зареєструвати його депутатом міської ради Харкова за списком «Слуги народу».