У Харкові за кермом автомобіля помітили незвичайного водія - єнота.

Відповідне відео опублікували в групі "Труха" в соціальних мережах.

Пухнастика зняли на камеру на перехресті вулиці Молочна та проспекту Гагаріна.

Єнот, який господарював на місці водія в чорному джипі, потрапив в об'єктив камери пасажира автомобіля, який стояв поруч на світлофорі..

Тваринка не тільки сиділа на водійському сидінні, але і загрібала лапками сніг і захоплено поїдала його. На відео видно, що допитливий єнот насправді сидить на колінах у свого власника, який керував авто.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Просто єнотик радіє снігу. Перехрестя пр. Гагаріна та молочної"– - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, 6 листопада, в центрі Харкова на мітингу працівників сфери громадського харчування помітили наймилішого протестувальника - єнота.

Так, на протест вийшли офіціанти, бармени, адміністратори та інші працівники, яких обурило рішення про вжиття нових карантинних заходів. У натовпі неможливо було пройти повз чоловіка в костюмі єдинорога, який тримав на руках єнота.

"Єдиноріг" - господар кав'ярні, а смугасту подружку звуть Ліза. Вона дуже сумує через те, що в кав'ярню приходить мало відвідувачів, і тому більшу частину часу просто спить.

Ліза прийшла підтримати людей, які стоять на площі Свободи з плакатами: "ми хочемо їсти", "як платити оренду?", "Дайте працювати"," моїй дитині потрібна куртка"," після 20:00 зростає тільки безробіття " та іншими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік згодовує голодним єнотам мішок сосисок кожен день: "покійна дружина заповіла"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Єноти сказали "ми згодні": непрохані смугасті гості перетворили весілля на шоу

Також «Знай.иа " писав, що Пара смугастих розбійників увірвалася в банк, копи розчулюються: "гроші їх не цікавлять"