Подружжя з Рівненщини удочерило хвору дівчинку на ім'я Вікторія, народжену сурогатною матір'ю і від якої відмовилися батьки-замовники.

Малятко з'явилося на світ з надзвичайно рідкісним генетичним захворюванням - синдром Блоха-Шульцбергера. Коли батьки дізналися про захворювання, то пів року думали над тим, чи потрібна їм дитина і за весь цей час, так і не приїхали подивитися на Вікторію.

Вікторію народила сурогатна мати для бездітного подружжя з Китаю, які в підсумку відмовилися від "бракованого товару".

Після цього маленька Вікторія могла опинитися в дитячому будинку, якби не Анна Ситник. Її найняли для дитини як няню з медосвітою, тому що тіло дівчинки було покрито виразками, тому жінці довелося буквально боротися за кожен сантиметр її шкіри. Анна доглядала за крихіткою, годувала, переодягала і ставила їй крапельниці.

"Я не могла допустити, щоб це маленьке янголятко потрапило в дитячий будинок, тому що кожній дитині потрібна любов турбота і сім'я, - каже няня дівчинки Анна Ситник.

Незабаром Анна полюбила Вікторію всім серцем і її не лякав діагноз дитини. Свого чоловіка Віталія жінка почала поступово готувати до батьківства, щоб він не засумнівався.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Оскільки Бог не дав нам своїх дітей, ми вирішили стати сім'єю для Віки",- каже Віталій.

Півтора року Анна і її чоловік Віталій жили в страху, що в будь-який момент у них можуть відібрати дитину, народжену сурогатною матір'ю. Адже спочатку подружжя взагалі не мало на дівчинку ніяких законних прав. Тому вони почали боротися за право стати батьками для маленької Вікусі, згодом після багатьох спроб їм вдалося оформити над нею опікунство.

Нарешті Анна і Віталій стали законними батьками дівчинки і отримали її свідоцтво про народження. Тепер сім'я виховує дівчинку в любові і турботі.

На питання, чи розкажуть подружжя Вікторії, яка істотно відрізняється від своїх українських батьків зовні, всю правду про її народження, Анна відповіла: "Звичайно, поки вона ще дитина, я буду їй розповідати, що вона народилася в животику в іншої жінки, але в моєму серці. Буду розповідати, що її коріння з Китаю. А коли вона буде дорослою, тоді розповімо їй все докладно. Я впевнена, що вона зрозуміє, що батьки – не ті, що народили, а ті, що вигодували і не злякалися труднощів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Постаріла через рідкісну хворобу дівчина повернула собі красу і молодість: вражаюче перевтілення

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маленька принцеса бореться за життя, може так і не навчитися ходити: "Врятуйте Аделінку"

Також «Знай.иа " писав, що У новонародженої дівчинки облазить шкіра, рідкісне захворювання не дає життя: одна на мільйон