Донька актриси "Кварталу 95" Олени Кравець 17-річна Марія – активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо в квартирі з подружкою і в цьому році якраз закінчила школу. Нещодавно юна красуня змінила колір волосся.

На новому фото Маша зробила селфі в простому светрі кольору хакі і з легким макіяжем. На її шиї можна помітити миле намисто з білих намистин. Вона пильно дивиться в камеру і зробила відверте зізнання про косметику, яка у неї на обличчі.

"Нафарбувалася маминою косметикою :)", - підписала фото Марія.

Маша Кравець, скріншот / Instagram
Маша Кравець, скріншот / Instagram

З милою шатенки з русявим волоссям вона перетворилася в пекучу брюнетку зі стрижкою каре. На новому фото дівчина позує в затишній кімнаті, вона фотографує себе сама.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Маша Кравець, фото: Instagram
Маша Кравець, фото: Instagram

Шанувальники не пройшли повз знімка Маші і в коментарях зробили безліч компліментів:

"Яка красива", " Ляля", " ТИ МІЙ КРАШ АААА", " Неймовірна красуня!", " Damn.. живий референс ", " Машка, ти така красива! Око не відірвати", " Фантастична жінка:)", " А тобі йде мамина косметика".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дочка Кравець з "Кварталу 95" зробила нове тату і показала українцям попу

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маленька красуня Олени Кравець приміряла мамині підбори: "піжамний стилечек"

Також «Знай.иа " писав, що Дочка Кравець з "Квартал 95" перетворилася на брутальну рокершу: "дитинко, ти бомба"