Дохід КП Харкова за перше півріччя 2020 року в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року зменшилася на 15%.

Про це стало відомо зі звіту на сайті міськради, передає Depo.Харків.

Згідно зі звітом по показниками економічного і соціального розвитку Харкова за дев'ять місяців, то в першому півріччі цього року 26 з 63 КП міста отримали 50,3 мільйона чистого прибутку.

Таким чином, прибуток комунальних підприємств у першому півріччі 2020 року склав 7,971 млрд грн, що на 15% менше, ніж за аналогічний період 2019 року.

А 31 підприємство відпрацювало зі збитками.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Середньооблікова чисельність штатних співробітників підприємств становила 26 700 осіб, при зарплаті штатного працівника — 10 тис.грн (на 11,3% більше, ніж у відповідному періоді 2019 року).

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

Нагадаємо, у Харкові збиткове підприємство придбало смартфон відомої марки за 26 тисяч гривень, а також аксесуари до нього. Цілі покупки такого дорогого гаджета не повідомляються. Комунальне підприємство" Міськелектротранссервіс " нещодавно уклало договір з приватним підприємцем Віктором Приходько на придбання смартфона iPhone 11 256 Purple Dual Sim за 25 860 гривень.

При цьому убитки Міськелектротранссервісу за перші 6 місяців склали 64,3 мільйона гривень. У 2019 році збитки підприємства склали 23,7 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тарифи на електроенергію підвищуватимуться через непрофесіоналізм НКРЕКП – ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Слуги народу " захотіли ліквідувати мільйонні зарплати в держпідприємствах

Також «Знай.иа " писав, що Звітність держпідприємства "Благодатне" говорить про його навмисне знищення директором Денисом Строгим