Дохід КП Харкова за перше півріччя 2020 року в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року зменшилася на 15%.

Про це стало відомо зі звіту на сайті міськради, передає Depo.Харків.

Згідно зі звітом по показниками економічного і соціального розвитку Харкова за дев'ять місяців, то в першому півріччі цього року 26 з 63 КП міста отримали 50,3 мільйона чистого прибутку.

Таким чином, прибуток комунальних підприємств у першому півріччі 2020 року склав 7,971 млрд грн, що на 15% менше, ніж за аналогічний період 2019 року.

А 31 підприємство відпрацювало зі збитками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Середньооблікова чисельність штатних співробітників підприємств становила 26 700 осіб, при зарплаті штатного працівника — 10 тис.грн (на 11,3% більше, ніж у відповідному періоді 2019 року).

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

Нагадаємо, у Харкові збиткове підприємство придбало смартфон відомої марки за 26 тисяч гривень, а також аксесуари до нього. Цілі покупки такого дорогого гаджета не повідомляються. Комунальне підприємство" Міськелектротранссервіс " нещодавно уклало договір з приватним підприємцем Віктором Приходько на придбання смартфона iPhone 11 256 Purple Dual Sim за 25 860 гривень.

При цьому убитки Міськелектротранссервісу за перші 6 місяців склали 64,3 мільйона гривень. У 2019 році збитки підприємства склали 23,7 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тарифи на електроенергію підвищуватимуться через непрофесіоналізм НКРЕКП – ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Слуги народу " захотіли ліквідувати мільйонні зарплати в держпідприємствах

Також «Знай.иа " писав, що Звітність держпідприємства "Благодатне" говорить про його навмисне знищення директором Денисом Строгим