В одному з Під'їздів Харкова невідомий вкрав дитячий велосипед.

Про це повідомили в групі "СолнцеЛикий Харків".

Повідомляється, що крадіжка сталася 20 листопада близько 16:30 на Комунальній. Господарі велосипеда залишили його пристебнутим, але злодій був підготовлений і прихопив з собою кусачки, якими і перерізав велосипедний замок.

"Вчора ввечері 20.11 о 16-30 цей рРднило вкрало пристебнутий велосипед у моєї дитини на Комунальній! Біжи Пі&ор, я вже ззаду. Може хто в дізнається цього гусака. Фото велика в кінці відео",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"І як впізнати цього г**дона, половина ХТЗ і прольоту таких ходять", " під'їзд - це твоя особиста комора або що? ідіот", " Толку від камер нуль. Всі в масках ходять. Не впізнати . Тільки по товстій жопі", " він цілеспрямовано йшов п**дить. значить знав. Значить треба шукати сусіда навідника", " Дивись днем раніше ! Він приходив 100%, або на кілька годин раніше, там вже може бути без маски", " спасибі МАСКАМ. Тепер і великий і пакет на сигнашку","Author не дешеві великі. Як його можна на майданчику залишити?",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Спецоперація" Антисептик": Запорожець так боявся заразитися, що пограбував цілу кав'ярню

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові підловили хитрого жебрака на інвалідному візку: бігає, як спортсмен

Також «Знай.иа " писав, що Кияни зупинили маршрутку через нахабного кишенькового злодія-обчистив кишені і оком не моргнув