У Харкові в одному з припаркованих автомобілів помітили маленького левеняти. Про це написали в співтоваристві «Харків 1654» в соціальній мережі Facebook.

Тварина поводиться дуже спокійно і не проявляє агресії, навіть коли до нього підвели велику собаку без намордника. Втекти з машини Левеня теж не намагається і спокійно визирає з відкритого вікна.

"Давайте накидаємо красунчику лайків",-запропонував адмін групи, але щось пішло не так – харків'яни не оцінили ні такого поводження з дикою твариною, ні манеру паркуватися його власника.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

[embed]https://www.facebook.com/kharkiv1654/videos/2665298463784533/?__xts__

"Які лайки? Тварину тримають у незвичному для неї середовищі, як іграшку. І подальша його доля більш ніж плачевна. Дуже "мило". У той час, як весь цивілізований світ бореться за права тварин, у нас варварськи потішаються над ними», - обурюються городяни.

"Паркування на пішохідному переході? Пффф, каждй день", " ось вам один із прикладів парковки в Харкові... На Левеня уваги не звертайте", " дебіл на переході став, які лайки?! А лев його зжере з часом. Не перший такий», - додають коментатори.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Харкові на вихідних до притулку для тварин потрапив нестандартний вихованець-декоративний кролик на прізвисько Пушинка. Як і багатьох мешканців притулку, кролицю Пушинку колишні господарі просто кинули за непотрібністю. І їй як і всім кинутим тваринам потрібна любляча сім'я.

Також Знай писав, що у Запоріжжі зоозахисники врятували від загибелі червонокнижних тварин. Волонтер врятувала від вірної загибелі кажанів, які занесені до Червоної книги. Вони потребують особливого догляду.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі вулицями міста прогулялася сімейка кабанів з виводком.