У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті обрали нового ректора.

Про це повідомила пресслужба ХНАДУ.

Вибори пройшли 19 листопада і за підсумками голосування перемогу здобув професор, доктор технічних наук Віктор Богомолов. Він набрав більшість голосів - 344 (57,3% від загального числа виборців).

Конкуренцію на виборах йому склала завкафедрою Природних і гуманітарних дисциплін Тетяна Нікітіна.

І в декларації про доходи, у ректора є квартира в Харкові площею в 69,5 м кв і гараж на 18 м кв. Богомолов їздить на Toyota RAV4, яку купив в 2019 році за 781,5 тисячу гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Минулого року Богомолов заробив на посаді проректора ХНАДУ 280,1 тисячу гривень, ще 137,4 отримав в якості пенсії. Крім того, 243 тисячі йому принесла продаж рухомого майна.

Нагадаємо, в Хмельницькому визначилися з ректором університету управління і права ім. Л. Юзькова. У конкурсі на посаду голови Хмельницького університету перемогла єдина кандидатка.

29 вересня, виборча комісія оголосила результати виборів ректора ХУУП. Новим керівником одного з найбільших університетів обласного центру стала Ірина Ковтун.

У виборах голови закладу брали участь 140 виборців. "За" нову ректорку університету віддали 91 голос, "проти" - 26. Не брали участі в голосуванні 18 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпровська медакадемія увійшла до топ-25 світового рейтингу- "Доктор Хаус" відпочиває

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ректор відомого університету вляпався в скандал з ЗНО-взяв по 7000 з кожного і " кинув"

Також «Знай.иа " писав, що Київський університет імені Тараса Шевченка готується до виборів свого ректора.