Харківські магазини не перестають дивувати різноманітністю "знахідок" в продуктах харчування. Цього разу городяни помітили мишку в пакеті з виноградом.

Фотофактом поділилися очевидці в групі "СолнцеЛикий Харьков" у Фейсбуці.

На опублікованому кадрі - пакет фасованого винограду, в якому лежить дохла мишка.

"Кароч виноград з м'якою іграшкою в подарунок. Фоткал на мишоловку",- підписав фото автор.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Таке видовище не на жарт здивувало харків'ян.

" Це де така акція?", " Виноград з м'ясом..", " Подарунок мені і моєму коту?", "Кіш-мишь", " Фу.......", "Заліз мишак і задихнувся від хімії на винограді. Шо ж тут феєричного ?", " милота", " Це Хеппі Міл", " А чого на касі не пробив???", " Мишку шкода, сволоти отруїли виноградом ",- жартували харків'яни в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі, місцева мешканка придбала пачку макаронів, в яких її чекав неприємний сюрприз-мертва миша.

Як повідомляє портал «Знай.иа " житель Одеси купив пакетик вівсянки швидкого приготування і виявив всередині упаковки двох мишенят.

Також «Знай.иа " писав, що Українка поскаржилася на популярну торгову мережу супермаркетів АТБ. За її словами, у фірмовій пачці макаронів торгової марки даного супермаркету "Своя Лінія" вона виявила мертву мишу.