У п'ятницю, 20 листопада, по всій Україні погода очікується холодною і не надто привітною. Це зумовить атмосферний фронт Північного циклону, який накриє країну.

Такий прогноз наводять синоптики, передає Politeka.

На Заході стовпчик термометра підніматиметься до + 6-9 градусів. Вночі заморозків очікувати не варто, адже термометр покаже від +1 до +5. Дощів не очікується, не дивлячись на хмарну погоду.

Схожа ситуація буде і на півночі, де очікуються нічні заморозки аж до -3.. Вдень же ситуація буде протилежна: очікується від +2 до +5 і без опадів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві хмарна погода протримається весь день. Дощ, який почнеться в другій половині дня, посилиться до вечора. Повітря прогріється до + 2. Ближче до вечора повітря охолоне до -1-2 морозу.

Невеликі заморозки очікуються і в центрі України: вдень повітря прогріється до 1-4 зі знаком «плюс», а вночі істотно похолодає. Синоптики обіцяють -1-4 морозу.

Мінлива хмарність буде і в районі південних областей. Тут вдень очікується від 3 до 5 тепла, а вночі близько -2 градусів.

Найхолодніше буде в східній частині країни, де вночі похолодає до -8-14 морозу. Вдень також сподіватися на тепло не варто: стовпчик термометра покаже від -1 до -4 градусів за Цельсієм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 20 листопада нажене сірі хмари на Україну: стережіться морозу та ожеледиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Карпати захопила зима-сніг і -13, українці тремтять серед гір

Також «Знай.иа " писав, що Погода на 19 листопада для всієї України: стихія заморозить відразу кілька областей