Під Харковом, в Чугуєві знайшовся зниклий ще місяць тому солдат Руслан Челоненко.

Про це пише ГородХ, посилаючись на пошукову групу "Мілена".

22-річний хлопець зник ще 22 жовтня, і тільки зараз вийшов на зв'язок з матір'ю.

Як виявилося, солдата пограбували на вокзалі, коли він намагався виїхати додому в Миколаїв. Тоді він вирішив піти пішки в Чугуїв, де його підібрав і прихистив хлопець на ім'я Денис.

"Телефону мами він не знав напам'ять, тому не міг зв'язатися, а як тільки побачив оголошення про те, що його розшукують - відразу подзвонив. Мама, коли приїжджала в Чугуїв - клеїла оголошення, там був її номер телефону",- розповіла знайома Руслана по імені Ольга в чаті пошукової групи "Мілена".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Волонтери стали підозрювати недобре: а чи не міг матері Руслана зателефонувати аферист? Але родичі переконали, що голос належить Руслану.

"З Русланом я особисто розмовляла по телефону, ніяких сумнівів немає - це мій син", - впевнена Тетяна, мати молодої людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові посеред вулиці знайшли чоловіка-копи і швидка махнули рукою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпрянку чекає штраф за неслухняного сина-залишився ночувати у друга

Також «Знай.иа " писав, що Небайдужі кияни втратили сльози переляканих мами і доньки: "ТАТО знайшовся!"