Конотопський суд залишив на волі жінку, яка три роки тримала в рабстві чоловіка. Раніше суд засудив її до п'яти років позбавлення волі.

За інформацією правоохоронних органів, дана історія бере свій початок у 2016 році. Саме тоді потерпілий вийшов з в'язниці і приїхав до Києва в пошуках роботи. На ж / д вокзалі до нього підійшла жінка і запропонувала тимчасову роботу з пристойною оплатою і Умовами. Їхати потрібно було в Конотоп - саме там знаходилося господарство жінки, в якому йому запропонували працювати.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Але після приїзду у чоловіка відібрали документи і змусили займатися важкою роботою, годували помиями, а поселили в господарській споруді — разом зі худобою. Ні про яку зарплату мова навіть не йшла, а всі спроби втекти припиняли родичі засудженої, які погрожували йому розправою.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У підсумку у потерпілого почало кульгати здоров'я, про що він і повідомив своїм "господарям", але його проігнорували. Врятував чоловіка випадок, його послали купити щось в магазині, але по дорозі чоловікові стало погано, викликали швидку, яка і доставила його в лікарню, де йому зробили операцію.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція


Перебуваючи в лікарні чоловік звернувся в поліцію, за його заявою відразу відкрили кримінальне провадження.

Найцікавіше, що потерпілий, який три роки пробув в трудовому рабстві, просив суд строго не карати його кривдницю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополянок вирвали з катівень рабовласників-їхали на заробітки, а потрапили в пекло

Як повідомляє портал «Знай.иа» Горе-бізнесменшу спіймали на гарячому, здавала українців у "рабство" за копійки: "Кому ще на заробітки?"

Також «Знай.иа " писав, що Тернополяни вирвалися з рабства і розкрили жорстоку правду, волосся дибки: "ґвалтували і годували гірше тварин"