У Харкові на Новосалтівському ринку, вчора, 18 листопада провалився асфальт, залишивши після себе величезні ями.

Про це першими повідомили очевидці в місцевих пабліках.

Повідомляється, що ями утворилися в результаті прориву на тепломережі. За словами рятувальників, вода підмила грунт, а той не витримав і просів.

Як запевнив заступник керівника ГУ ДСНС у Харківській області Анатолій Торяник, то через аварію найближчі будинки не залишаться без тепла, адже комунальники активно займаються усуненням неполадки.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зараз на місці події чергує бригада медиків. Людей вчасно евакуювали. Жертв і постраждалих немає. Провал швидко розростається. За моєю інформацією, НП сталася через аварію на магістралі з гарячою водою. До місця інциденту прибули також співробітники ДСНС”, - розповів у коментарі Newsroom руководитель "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктор Забашта.

За його словами виклик на спецлінію швидкої допомоги надійшов 18 листопада о 17:56.

На щастя, ніхто не постраждав, магазини теж залишилися цілі. Хіба що, продавці сильно злякалися. Говоривши, земля тріщала прямо на їхніх очах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі бруківка "втомилася" і пішла під землю: "бігли за Надала голосувати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові Volkswagen перетворився на підводний човен-пішов під асфальт " по самі помідори"

Також «Знай.иа " писав, що Кияни оніміли від "ремонту" комунальників Кличка-розрили і кинули