Народного депутата Анатолія Драбовського застукали за пересиланням роликів порнографічного характеру своєму колезі Олегу Тарасову.

Про це повідомляє портал tk.media.

Як стало відомо, то "слуга" Драбовський під час перерви в Раді відправив своєму колезі і сусідові по робочому місцю Тарасову відеоролик з оголеною дівчиною.

джерело: tk.media
джерело: tk.media

джерело: tk.media
джерело: tk.media

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після пересилання нардеп виявив, що на його мобільному пристрої закінчилася пам'ять і щоб звільнити її, він видалив відео брифінгу МОЗ.

джерело: tk.media
джерело: tk.media

Також на кадрах, знятих журналістом, видно, що в телефоні парламентарія збережені інші зображення з оголеними жінками.

Довідка: Олег Тарасов-народний депутат від "Слуги народу", номер 74 у виборчому списку партії. Член Комітету з питань аграрної та земельної політики.

Користувачі мережі обурилися побаченим листуванням і розкритикували нардепів від "Слуг народу":

"Це сама ідіотська партія за весь період існування ВР. І на утримання всього цього лайна витрачаються Наші гроші. Жах", " це не партія, це зоопарк якийсь! Одні Зе-тварини", "одні тварі і збоченці прийшли до влади, раніше бідних студенток домагався, а зараз тільки по телефону".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оральний ґвалтівник став "слугою народу" — - опублікований викривальний документ

Як повідомляє портал «Знай.иа» Брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах

Також «Знай.иа " писав, що Нардеп Лубінець прямо в Раді зіграв шахову партію і говорив по телефону: кадри просочилися в мережу