Громадянка Марокко попалася на українському кордоні. Прикордонники запідозрили, що молода дівчина підробила документи. 17 листопада, прикордонники Харківського загону виявили зміни в паспорті дівчини.

Про подробиці йдеться в повідомленні Східного регіонального управління ДПСУ. В аеропорту Харкова громадянка Марокко хотіла пересісти на рейс Харків-Стамбул. Під час перетину пункту пропуску прикордонники виявили сліди змін у документах. Дівчина заклеїла сторінки паспорта, де стояла печатка про перетин українського кордону. Вона зробила ксерокопії інших сторінок паспорта і наклеїла їх на ті, де були відмітки про перетин українського кордону. Вона пояснила, що так намагалася приховати факт перебування в Україні від коханого.

Прикордонники угледіли в цьому факт порушення українського законодавства-кримінального правопорушення. Дівчину підозрюють у підробці документів, штампів, печаток та бланків. Громадянку Марокко передали поліції України.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві ректор одного з вузів переправляв нелегалів до країн ЄС. Співробітники СБУ затримали ректора одного зі столичних вузів, який за гроші нелегально переправляв до країн ЄС жителів Північної Африки, а також Центральної та Східної Азії.

Також Знай повідомляв, що нелегали перетинають не тільки зовнішні кордони України, а й внутрішні. Так нещодавно в Чорнобилі в зоні відчуження спіймали нелегалів, які пробралися туди не через КПП і без документів. Правопорушникам доведеться платити штрафи.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що заборона на в'їзд іноземних громадян в Україну, яку ввели на період з 27 серпня по 28 вересня втратила чинність. Тепер громадяни інших країн можуть в'їжджати в Україну.