У Харківській області поліцейські виявили зниклу жінку з дитиною. Про це повідомили на сторінці Богодухівського відділення поліції у соцмережі Facebook.

Стало відомо, що 15 листопада в Богодухівське відділення поліції надійшло повідомлення від 41-річного місцевого жителя про те, що його 20-річна дружина зникла разом з їх 2-річним сином.

Читайте Знай в Google News!

За словами чоловіка 14 листопада, о 13:00 його дружина разом з дитиною вийшла на прогулянку до дитячого майданчика і відтоді не поверталася додому.

Поліцейські відразу ж почали пошукові заходи. Через деякий час їм вдалося знайти жінку з дитиною. Як виявилося вона вирішила відправиться в гості до друзів і нікому про це не повідомила.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Зникла жінка з дитиною, фото: Facebook Богодухівське відділення поліції
Зникла жінка з дитиною, фото: Facebook Богодухівське відділення поліції
зникла жінка з дитиною, фото: Facebook Богодухівське відділення поліції

"Вжитими оперативними заходами дільничні офіцери поліції розшукали малолітню дитину та матір. Остання зі своїм сином поїхала в Сумську область м. Охтирка до знайомих, при цьому нікому про це не повідомила. Це вже не перша така її втеча з дому" - розповів начальник Богодухівського відділу поліції Віктор Ширіня.

Публікація Богодухівського відділення поліції: Facebook
Публікація Богодухівського відділення поліції: Facebook
Публікація Богодухівського відділення поліції: Facebook

Правоохоронці провели з жінкою профілактичну бесіду про наслідки подібних вчинків.

Нагадаємо, що у Запоріжжі загадково зник викладач вузу

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині зник кульгавий пенсіонер

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові зникла Сива пенсіонерка в бежевій куртці