Під Харковом копи знайшли на вулиці 9-річного хлопчика, який втік з дому.

Про це повідомила пресслужба поліції в Харківській області.

Дитина розповіла, що не хоче повертатися до родичів, які зловживають алкоголем. Також поліцейські звернули увагу на те, що хлопчик одягнений не по сезону.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Під час спілкування з правоохоронцями малюк розповів, що не хоче повертатися додому. А свою маму не бачив з червня місяця.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Маленький утікач розповів, що дядько і бабуся постійно п'ють і ображають його.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

У зв'язку зі складними життєвими обставинами дитину помістили в Харківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, у місті Кривий Ріг у безвідповідальної матері забрали двомісячну дитину. Такі дії соцслужби вчинили після перевірки умов, в яких живе немовля.

Служба у справах дітей і поліцейські виявили матір малюка в устілку п'яною, також в стані сильного сп'яніння був і її співмешканець.

Повідомляється, що моніторинг провели через те, що дитина росте в неблагополучній сім'ї, і мама немовляти зловживала спиртними напоями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Буковині молодий хлопець забрав молодших сестер і брата у вічно п'яних батьків: "Виховаю сам по-людськи"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві чотирьох малюків визволили з квартири-звалища - так виглядає покалічене дитинство

Також «Знай.иа " писав, що В Одесі трирічний малюк затопив квартиру, щоб врятуватися від голоду-мати-наркоманка була в бігах