У Харкові на вихідних до притулку для тварин потрапив нестандартний вихованець - декоративний кролик на прізвисько Пушинка.

Про це повідомили на сторінці Центру поводження з тваринами у Фейсбуці.

Як і багатьох мешканців притулку, кролицю Пушинку колишні господарі просто кинули за непотрібністю. І їй як і всім кинутим тваринам потрібна любляча сім'я.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На щастя, пухнастий клубочок швидко сподобався молодій харків'янці. Тварина знову знайшла дбайливих "батьків".

фото: Центр поводження з тваринами
фото: Центр поводження з тваринами

Нагадаємо, в Харкові почав роботу готель для екзотичних дрібних тварин і птахів. Про це повідомили в центрі поводження з тваринами, пише МР.

Вихованці, яких господарі не зможуть взяти з собою у відпустку або подорож, будуть перебувати під наглядом ветеринара-екзотолога.

За перший тиждень послугами готелю скористалися господарі двох папуг, ангорського кролика і домашнього щура. При цьому готель розрахований на самих різних "постояльців", в тому числі навіть змій. Послуга, стверджують в ЦОЖ, викликала інтерес серед харків'ян.

Для розміщення в притулку тварини повинні бути обов'язково вакциновані.

За добу проживання в готелі з пташки або гризуна візьмуть 50 грн, за рептилію - 100 грн. Їжа та косметичні процедури входять у вартість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі накрили камери для тортур, 36 малюків були рабами: "голодні і виснажені"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі зник кіт Семен, миші пустилися в танок: головного "музейника" шукають всім містом

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянка стала мамою зубастого малюка-руденький, схожий на кошеня