У Харкові помер відомий 71-річний режисер і педагог Леонід Садовський. Його 14 листопада жорстоко побили.

Про смерть повідомили колеги покійного, передає Харків Times.

Повідомляється, що на Садовського ввечері 14 листопада напав невідомий на пустирі біля будинку, коли той повертався додому з аптеки.

За попередніми даними, режисера били тупим предметом по голові, він отримав важкі черепно-мозкові травми. Садовського госпіталізували в одну з харківських лікарень, де йому зробили операцію. Однак лікарі не змогли врятувати життя Леоніда. У ніч на 16 листопада, режисер помер у лікарні.

Леонід Садовський був відомим Харківським режисером, завідувачем кафедри майстерності актора Харківського національного університету мистецтв ім. І. п. Котляревського, заслужений діяч мистецтв України. Йому був 71 рік.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Садовського поважали колеги і любили студенти.

Леонід Садовський, фото: соцмережі
Леонід Садовський, фото: соцмережі

Як повідомили в пресслужбі поліції в Харківській області області, на Садовського напали на пустирі. Зловмисник наніс загиблому важкі травми невстановленим предметом, після чого чоловік втратив свідомість. Але прийшовши в себе зміг дійти додому, де дружина Леоніда викликала швидку. У лікарні йому була зроблена складна операція, але, на жаль, близько першої години ночі, 16 листопада він помер.

Леонід Садовський, фото з Facebook
Леонід Садовський, фото з Facebook

У поліції відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 121 КК (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Винним загрожує до восьми років позбавлення волі.

На даний час поліція здійснює оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення особи правопорушника та його затримання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом син жорстоко розправився з матір'ю - " розірвало внутрішні органи"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець втік від коронавірусу в село і підписав собі вирок: вбили битою

Також «Знай.иа " писав, що На Хмельниччині 4-річна дівчинка померла через рідну матір-чому мати вбила маленьку віку