У Харкові горів часний будинок за адресою Польова, 32. У пожежі загинув 74-річний пенсіонер.

Першими про пожежу повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Труха".

За попередньою інформацією, пожежа сталася в будинку у харків'ян, які люблять випити.

"Жінка вибігла з обгорілим волоссям. Каже, в хаті дід. Навколо багато диму і води. Приїхало 4 пожежні машини",- розповіли очевидці в Телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На жаль, врятувати пенсіонера не вдалося.

фото: Труха
фото: Труха

Пізніше в пресслужбі ДСНС в Харківській області повідомили про пожежу і підтвердили інформацію про загиблого. Ним виявився чоловік 1946 року народження.

фото: Труха
фото: Труха

"На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений практично весь будинок на площі близько 50 кв.метрів. Під час ліквідації пожежі було знайдено тіло загиблого пенсіонера",- написано у повідомленні вогнеборців.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Причина пожежі з'ясовується. Однак рятувальники не виключають, що, ймовірно, чоловік просто курив у ліжку.

Як розповів KHARKIV Today, помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін, то у загиблого проблем з алкоголем не було, але були проблеми зі здоров'ям, чоловік практично був неходячим. Але одна згубна звичка у пенсіонера була - він сильно любив курити, в тому числі і в ліжку.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

"Тому на цей момент попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем, куріння в ліжку",- припустив Лупандін.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром троє малюків згоріли живцем, поки мама була в магазині: "Боже, прийми янголят"

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Італії молодий українець згорів живцем, такого і ворогові не побажаєш: "приїхав до мами"

Також «Знай.иа " писав, що Українка винесла маленьку сестричку з вогню і згадала страшний день, волосся дибки: "одяг плавився, Люся кричала"