Незважаючи на карантин вихідного дня, взуттєвий ринок у Харкові продовжував працювати і навіть пережив пожежу.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає Telegram-канал "Труха".

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 14 листопада, в Харкові на Ккінному ринку. Незважаючи на те, що карантин вихідного дня забороняє роботу непродуктових ринків, продавці Кінного все одно вийшли торгувати. На опублікованих відеозаписах можна помітити, що ринок буквально кишить людьми і всі наплювали на встановлені правила.

Помітити роботу ринку можна було здалеку - там сталася пожежа. За попередньою інформацією, в торгових рядах закоротила проводка, що і стало причиною загоряння. На щастя, пожежу вчасно вдалося загасити і вогонь не встиг поширитися на велику площу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві в ніч з 13 на 14 Листопада гасили пожежу на яхті посеред Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині просять допомогти родині, яка під час пожежі втратила все своє майно і опинилася без даху над головою. Вогонь знищив їх будинок і речі, тому небайдужих закликають допомогти з одягом і теплим взуттям багатодітній родині.

Також Знай.иа писав, що у Чернівецькій області 11 листопада сталися 4 пожежі.