У Харкові чоловік побив собаку на очах у дитини – хлопчик плакав і просив батька не бити тварину.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал "Труха Харків".

Повідомляється, що інцидент стався на Нових будинках в районі школи №95 в Харкові. З чого почався конфлікт невідомо, проте на відео можна помітити, як чоловік (попередньо батько хлопчика) забирає собаку у дитини і починає її бити по морді.

"Дитина плаче і просить не бити собаку, але батя не може зупинитися. Страшно уявити, що з нею роблять вдома", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як пізніше повідомило видання Vgorode, в обласному управлінні поліції прокоментували дану ситуацію. Правоохоронці підтвердили, що інцидент дійсно стався на території школи на вулиці Ньютона.

"Під час моніторингу мережі Інтернет на одному з телеграм-каналів виявлено відеозапис, на якому чоловік у присутності дитини б'є собаку. Факт зареєстрований в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Слобідського відділу поліції", — повідомили правоохоронці.

На даний момент поліція намагається встановити особи причетних до події і шукає свідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі шкуродер виколупав очі лабрадору, місто в жаху: "знайти за всяку ціну"

Також портал Знай.ІА писав, що у Львові таксист побив ногами пасажира за собаку: обличчя на шматки.

Також портал Знай.ІА писав, що Байден після поразки Трампа заповнить Білий дім хвостатими кусаками: вороги не підберуться.