У п'ятницю, 13 листопада, зупинилося серце Івана Бея - колишнього заступника голови Харківської ОДА, Академіка Транспортної академії України.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Харківської облради.

"Працюючи плече до плеча з Масельським Олександром Степановичем, розбудовуючи народне господарство Харківщини у роки становлення незалежної України, Іван Сергійович був тією постаттю, від якої безпосередньо залежали транспортне сполучення й розвиток інфраструктури краю.

Людина найвищих професійних якостей, принципова і відповідальна, чесна й порядна, щиро заглиблена у справу свого життя, - таким був Бей Іван Сергійович", - пишуть колеги.

Іван Сергійович обіймав посаду заступника голови ХОДА з 1992 по 1994 роки. Також був заступником голови Харківської обласної ради народних депутатів та правою рукою голови Харківської обласної державної адміністрації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раптова смерть зірки "Х-фактора" шокувала мережу: "Такий молодий і талановитий".

Як повідомляв "Знай.ua", Миколаїв згадав про нічні пригоди зі Жванецьким після його смерті: "Ось це новина"

Знай.ua писав, клавіша Біла, клавіша чорна ... кришка: помер сатирик Михайло Жванецький, згадуємо найкращі його цитати.