Харківські школи масово отримують повідомлення про те, що з понеділка, 16 листопада, учні 5-11 класів повертаються до звичайного режиму навчання.

"Листи щастя" розсилає Департамент освіти Харківської міської ради.

"З понеділка всі учні 5-11 класів виходять на навчання",- такі повідомлення сьогодні отримують багато харківських шкіл. Вчителі почали поширювати інформацію серед дітей та батьків.

Причина - публікація постанови Кабміну про перехід з "червоної" в "помаранчеву" зону карантину.

У Департаменті освіти Харківської міськради офіційної інформації поки не дали.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Починаючи з 14 листопада в Україні рішенням Кабміну ввели карантин вихідного дня, це означає, що всі громадські заклади будуть закриті, крім продуктових магазинів, аптек і заправок. У зв'язку з цим в мережі гіпермаркетів Епіцентр у Facebook вирішили "пожартувати" на тему введення карантину вихідного дня. "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю. Продукти у нас є, товари медичного призначення, ліки - є, корм для тварин - є. Завозимо пальне", - йдеться в повідомленні Епіцентру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом - це важливо запам'ятати.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня, які обмеження діятимуть.