Незадоволені харків'яни продовжують скаржитися комунальникам на холодні батареї.

Найчастіше харків'яни зверталися в міську диспетчерську службу "1562" з питаннями, пов'язаними з опаленням.

Як повідомляє Телеграм-канал служби, 11 листопада, надійшло 3 611 звернень на цю тему.

Далі йдуть питання, пов'язані з гарячим водопостачанням – 992 звернення, з холодним водопостачанням – 380 звернень і з електропостачанням – 165 звернень.

Всього надійшло 6 257 звернення від жителів міста.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Отоплення, фото pxhere
Отоплення, фото pxhere

Тема опалення зараз дуже актуальна для харків'ян. Під час опитування, яке 10 листопада провели на Telegram-каналі "1562", про повноцінну роботу опалення повідомили лише 46% тих, хто проголосував. У 39% людей, які взяли участь в опитуванні, батареї холодні. Ще 14% тих, хто проголосував повідомили, що опалення у них працює частково – не всі батареї теплі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нинішній опалювальний сезон для багатьох киян став справжнім " крижаним кошмаром". Щодня в міський контактний центр 1551 надходять десятки скарг на відсутність опалення або трохи теплі батареї в будинку. Але, судячи з шаленого потоку постів збурень у соцмережах, значна частина залишених заяв так і залишається невиконаною.

Як повідомляє портал «Знай.иа» в Івано-Франківську опалювальний сезон розпочався Тиждень тому, однак у квартирах мешканців міста досі холодно. Багато хто скаржиться на це в соцмережах і просять владу вжити заходів. До "Івано-Франківськтеплокомуненерго" надійшло понад 200 заяв від франківчан. Працівники служби кажуть, що причиною цього стала зношеність систем, проте більшість звернень пов'язано з позбавленням труб від повітря в окремих квартирах.

Також «Знай.иа " писав, що У Чернівцях за капітальний ремонт тепломереж мешканці майже 200 будинків залишаються без теплопостачання, незважаючи на старт опалювального сезону. Раніше в "Чернівцітеплокомуненерго" обіцяли, що опалення в частині багатоповерхівок з'явиться цього тижня.