У Харкові стався кричущий випадок - син вигнав матір з дому. Тепер жінка змушена жити в підвалі будинку.

Рідний син з невісткою, побивши 64 — річну матір, викинули її на вулицю - так стверджує харків'янка любов Івко.

Свою історію харків'янка розповіла в сюжеті "Вікна-Новини" на СТБ.

Жінка звинувачує родичів у тому, що вони позбавили його житла.

Тепер вона повинна жити в підвалі власної ж п'ятиповерхівки. До друзів йти жити не хоче, адже боїться стати тягарем.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вранці відправляється на роботу — викладати в музичне училище, ввечері — повертається в своє підземелля, і так вже півтора місяці.

Так кому належить спірна трикімнатна квартира, хто там зараз живе і що відповіли сам син, дивіться в сюжеті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпряни намагаються допомогти пенсіонерці, яка два тижні сидить на вулиці на каменях. Старенька розповідає, що її вигнали з дому родичі, які продали житло.Вперше бабусю побачили на каменях 25 жовтня. Місцеві жителі кажуть, що жінка сиділа в легкому плащі і з голими ногами. Дніпряни потроху підгодовують пенсіонерку.

До бабусі неодноразово викликали поліцію, але умовити бабусю поїхати в центр соціальної допомоги правоохоронці так і не змогли.Відмовилася жінка і від огляду лікарем швидкої.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Суддя Конституційного суду Ігор Сліденко не захотів переїжджати з номера санаторію, який президент України Володимир Зеленський передав на потреби дітей-сиріт. Державне управління справами вже протягом декількох місяців просить суддю покинути номер в санаторії.

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі у беззахисної жінки з інвалідністю відібрали квартиру — "спалили" брата і викинули на вулицю. Більше півроку жителі району не бачили жінку. Як виявилося, її вигнали з квартири і тепер вона вимушено проживає в лікарні.