У дитсадку на Полтавщині вихователька грубо поводилася з 3-річним малюком. Відео потрапило в мережу і викликало шквал критики.

Відповідне відео було опубліковано матір'ю хлопчика Галиною Іващенко в групі "Мої Ярески" у Фейсбуці.

На відеозаписі видно, що доросла жінка стоїть нагнувшись над дитиною, що плаче. Вона обурювалася тому, що маленький хлопчик нібито не може самостійно одягнутися. При цьому вона кілька разів підвищила на нього голос.

Потім вихователька взяла хлопчика на руки і почала трясти його, щоб натягнути одяг, і так само грубо взувала його.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також на відео потрапила ще одна співробітниця дитсадка - жінка пройшла повз і називала хлопчика "впертим".

"Моїй дитині 3 роки виповнилося місяць тому. Він ще не може самостійно взуватися і одягатися, але такі методи "вихователя" неприпустимі", - обурюється мама дитини Галина.

Бурхливо відреагували на вчинок виховательки і користувачі Мережі в коментарях:

"Не можна не діяти, треба звертатися в прокуратуру і в суд. Цих людей треба ізолювати від дітей, невідомо що завтра вони зроблять з дитиною", " Це просто страшно,такі методи виховання не допустимі,страшно навіть уявити ,що кожного дня відчуває ця дитина", " Таким "вихователям" не місце біля дітей", " Я в шоці! Який жах! Кілька разів передивилася і сама трохи не плакала...", " А чому всі мовчать?Де батьки, нада розбратись і покарати цю виховательку!"," Та їй не можна навіть на фермі з тваринами працювати, а вона дітей виховує! Взагалі з розуму посходили", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі професор викликався на студентів через "мови", ось вам і шостий рік війни: "це руїна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вчителька української школи публічно присоромила дитину за рідну мову: "Не реви!"

Також «Знай.иа " писав, що Завуч престижної школи спостерігав за маленькими хлопчиками в туалеті, встановивши приховану камеру