У вівторок, 10 листопада, моторошна НП сталася у Валківському районі (Харківська область).

На лінію невідкладної допомоги надійшов виклик, на тому кінці дроту розповіли, що 15-річній дівчинці різко стало зле. Бригада, приїхавши за вказаною адресою, терміново відвезла підлітка до лікарні. Про це повідомили у Харківському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як пізніше з'ясувалося, дівчинка пообідала опеньками, які мама дбайливо для неї посмажила. Ймовірно, серед нормальних грибів попалися і отруєні. На щастя, стан постраждалої вдалося стабілізувати.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чорнобилі грибники назбирали десятки кілограмів радіоактивних "смаколиків": "Перевищують норму в 10 разів" У Чорнобильській зоні відчуження затримали трьох грибників, які збиралися вивезти за периметр близько 60 кілограмів грибів.

Також портал Знай.uа писав, що прикарпатець знайшов "пальці мерця" в горах, кадри не для слабкодухих. Прикарпатець виявив дуже рідкісний гриб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Львові зник відомий науковець та колишній футболіст, який має проблеми з пам'яттю: "Не згадає навіть свого імені" Відомо, що чоловік має проблеми з пам'яттю, тож може забувати де живе та як його звати.