Слон з Харківського зоопарку відсвяткував 23-річчя.

Про це стало відомо з сюжету ТСН. Ранок.

У Харківському зоопарку показали, як відсвяткували день народження Ауна. Азіатському слону виповнилося 23 роки.

До Харкова він потрапив з голландського звіринця, коли він був ще 5-річним слоненям. А сьогодні працівники зоопарку підготували для нього сюрприз. З картонних коробок, наповнених різноманітними ласощами -з майстрували імпровізований торт.

Пригощали слона тим, що він любить найбільше — бананами, грушами, динями, буряком і хлібом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

З смачним подарунком іменинник впорався за лічені хвилини.

Аун Нейн Лей - азіатський слон, народився 9 листопада 1997 року в Емменському Зоопарку, в Голландії. В Україну він приїхав у квітні 2002 року в рамках програми Європейської асоціації зоопарків зі збереження та розведення рідкісних видів тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Таїланді сталася надзвичайна ситуація, яка сколихнула не тільки всю країну, але і весь світ. Отже, в одному з місцевих зоопарків, під час екскурсії, слон вирішив відпочити і сів прямо на авто туристів. Щоправда, водієві вдалося врятувати як своє життя, так і пасажирів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко напередодні виборів роздає кавуни в зоопарку, кияни лягли зі сміху- " бегемоти вже голосують?" У столичному зоопарку розпочався "Кавуновий тиждень", протягом якого тварин досхочу пригощатимуть цими солодкими ягодами.

Також «Знай.иа " писав, що журналістка робила сувеніри зі слонячих фекалій:"дуже цінується". Аліна Мисечко, ведуча " у кого більше?"(Новий канал), розповіла, як на Шрі-Ланці використовують цю "сировину". Вперше Аліні Мисечко довелося використовувати фекалії за дуже цікавим призначенням.