7 листопада в одному з районів Харкова по вулиці прогулювалася сім'я свиней з качкою.

Відео та фото поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Харків Life".

Стало відомо, що курйозні "перехожі" були помічені на одній з вулиць в ранковий час.

фото: Телеграм-канал "Харків Life"
фото: Телеграм-канал "Харків Life"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Звичайна харківська сім'я в суботній ранок на прогулянці. Цікаво, а що робить там гусак? Він прийомний?" - задаються питаннями адміни каналу.

скріншот
скріншот

Харків'яни в коментарях стали жартувати. А очевидець додав фото дружної родини свиней, яка паслася на лузі:

фото: Телеграм-канал "Харків Life"
фото: Телеграм-канал "Харків Life"

"У сім'ї не без виродка", " Це як з мультика, можливо "Балто" теж реально дружив з пернатим", " Гусак свині не товариш", " Чужих дітей не буває", " Друг сім'ї", " Гусак це кум", " А як же карантин вихідного дня?", " цікаво чий обід втік", " Що за свинство?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харковом ганяє стадо жвавих кабанчиків. У Харкові неподалік від Білгородського шосе через дорогу переходили дикі кабани з дитинчатами. Автомобілям довелося зупинитися, пропускаючи тварин.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді. На території подвір'я руду красуню зняли відвідувачі. Варто додати, що на дворі садиби господарі розводять форель і мають невеликий парк, де водяться дикі тварини: олень, павичі, дикі качки, Лебідь та інші.

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі врятували порося Аркашу від загибелі на бійні: "мало не став беконом". Нещасну тварину відправляли на забій, але волонтери притулку втрутилися і не дали Аркаші загинути.